Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 7 Februari 2009

gathering at umah Ayu..















see ayu, i'm the first to send this post (hihihi..tau r orang tu dah ader broad band..tetiba jer semangat semacam)..actually i can't blame on ayu becoz i know she's still in the moon rite now enjoying her trip to KOrea..jangan luper ole2 ntok aku tau..so let just aku jer yang bercerita tentang perihal gathering kami at her house..
yap, on 26th aritu (sempena cuti CNY), at first ayu, nad, najwa & me dah berjanji ntok berjumpa kat "pondok" ayu & ajat but only nad yang xleh datang (atas alasan yang leh diterima) aritu so this is the story..based on my cerita r..versi ayu..just wait for her post..
hari tu aku sampai a little bit late (compared to najwa)..on dat day, kitorang memang dah janji to bring our potluck just becoz penganjur xleh nak masak..well, she's 3 month pregnant, so xperlah..aku bawak spagetthi yang kuahnyer xberapa nak cukup (sorry ayu, aku memang failed bab2 nak buat kuah ni..selalu xcukup..hihii), najwa bawak moist chocolate cake (memang sedap) and penganjur sediakn sate ayam, koktail n air sarsi yang xsejuk tu (hihihi..tupon setelah direquest oleh aku)
Memang dah lamer xjumpa ngan ayu ni..al maklumlah masa dia tied da knot with ajat, aku tengah bertarung nyawa melahirkan seorang "anak Adam" ke bumi Allah ni..so Nur Ameera Husna n untie Ayu shares a very important date together..06/07/08..canteq kan nombor ni??Ayu bersanding hari tu manakala aku lak delivered ameera at 7.52 am..Alhamdulillah semua berjalan ngan lancar..so, this is da first time i met her after ayu dah bergelar bini ajat r..tengok macam xder perubahan pon..still da same ayubelang..harharhar..
ermm..dengan najwa last time i met her at my house masa aku buat open house aritu..makcik ni kalo aku buat nasi kerabu memang xkan miss r datang umah haku..tulah, suh belajar buat sendiri MALAS!!hihihi..sajer jer..xder r..makcik najwa ni semangat tol buat laksam aritu but sadly xberjaya..xper nok..cuba lagi next time..macam biaserlah..najwa ni dok jeles tengok mak orang n 2 become mak orang, tulah..suh kawen cepat2 xnak..tapi don't worry guys, from what I heard from BERNAMA, tahun ni merasalah kita makan nasi minyak..hihihi..nani tergugat r tu..
Gathering hari tu berjalan ngan lancar..memang xberhenti mulut aku ni bercakap..cakap then makan, cakap then makan lagi..pendek kater puas hati r..to those yang xdatang, see u in da next gathering..maybe kat SEksyen 32 kot (umah saper R tu??)..nani make sure leh turun KL kali ni..aritu nani bagi excuse anak buah dia cukur jambul..tau r first anak sedare tapi mak sedare dia lak yang lebih2..siap g bercuti Cameron lagi esoknyer tu..(ada kaitan ker??)..yati laks..xtau r dier still manage to come or not..takut dah meletop jer..anyway, maybe we can visit her in Pasir Gudang someday..buat konvoi g Johor..best gak..Nani jangan terlepas g Pekan Nenas dahler..
Well guys, just wanna share these pics; pada yang xdapat datang..JANGAN JELES ya!
Me holding Ameera, Najwa beramah mesra ngan Haziq & Ayu posing maut..
Mempersembahkan...Ibu mengandung yang xnampak macam ngandung!!
Me & nok najwa..
Najwa sedang "kacau daun" penganjur=p

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^