Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 9 Februari 2009

haru biru...

Finally hubby dah sampai kat KLIA..aku xhantar pon, he went there by a cab..mula2 tu xnak nangis gak tapi ntah macamana menitis jugak air jernih ni..rileks r babe, baru 3 hari bukannyer 3 tahun..Haziq mula2 tu nagis gak ngikot papa dier tapi setelah dipujuk dengan roti Gardenia..aper r anak aku ni, pujuk ngan roti pon jalan=) terus dier lupa skejap kat papa dier tu..Ameera lak, macam biaser r xleh berenggang ngan aku..sedih gak..tapi lamer2 tu rasa ok sket

Macam biaser r, Haziq xlepaskan peluang buat adik dier..pantang nampak Ameera baik terus dikerjakan minah tu..letak kaki atas dada adik dierlah..one more thing, kalo aku nak tidokan adik dier, dier purposely g buat bising sebelah buai minah tu..dan2 tu gak mata Ameera dah bulat macam mata burung antu..tensi mama dier, buang karen jer dok dodoikan ngan penuh usaha..hahahaha..

tapi finally, askar2ku tumpas jua..tengahari macam ni tido r diorang..agaknyer dah terbiaser ngan jadual nursery diorang..as for me, sempatlah buat sup ayam n goreng ayamas drummet tu..tapi xder selera nak makan..hubby mungkin dah naik pesawat kot..xperlah..yang, just wanna share these pics taken by me..kurang2 pengubat rindu buat abang (sempat ker rindu??)..Malam ni jangan lupa ym mama ya!!

anak aku ni memang kaki isap jari..

Adik dier laks kaki isap "puting"..hihihii

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^