Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 18 Februari 2009

MalasNyer...

Sejak dua menjak ni aku sangat2lah MALAS untok datang kerja..MALAS untuk mengadap muka "BSTN" tu, MALAS untuk menghabiskan keje2 yang bertimbun tu..MALAS untuk segala2nya..naper ek??
Somebody, please help me..xder ke pakar motivasi yang boleh tolong aku ni??Seriously, i feel bored with my daily packed lifestyle..nak kater aku ni busy sangat, xderlah tapi i guess maybe i'm not so so so so happy with my tuuuuuut has affected my life..rasa meluat, menyampah, benci n seangkatan dengannyer semua ada..hari2 nak datang keje pon MALAS..kesian kat aku=(

2 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

ermm sha pun sama. nk bangun utk p keje mmg ler tsgt malas but i dont have excuse utk resign. if ade anak 2 3 org insyaALLAH kot.

kdg2 bosan mghadap muka boss yg sentiasa nk cari salah kita pdhal she's not prefect at all. mmg mbosankan.

pagi2 dh tiaw sha. trus xde mood nk buat keje. baca subhanallah dear and igt kat luar sana ade org yg mmerlukan keje spt kita ;-)

The key word is always be thnakful to ALLAH for whatever we have now. Amin :-)

zailamohamad berkata...

setuju dengan Mrs LVoe..thanks sha..zaila bersyukur sangat2 dapat suami yang memahami n anak2 yang dapt membuatkan zaila tersenyum riang..tapi biaserlah as a human being, kita xdapat lari dari perasaan2 macam ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^