Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 29 Mac 2009

Jom g Aussino's Warehouse Sale

Last Friday, i went for lunch with some of my colleagues..we r eating at Ikan Bakar Seksyen 25, Habis melantak ikan bakar, sajer je bagitau diorang yang Aussino ada buat warehouse sale..actually last week lagi tapi masa tu gaji pon xdapat lagi so paham2 jerlah..Dengar jek Aussino, aper lagi K.Linda merangkap ketua rombongan memecut Hyundai Matrixnya ke destinasi tersebut..Sampai kat sana, lucky orang xramai so bolehlah pilih dengan suka hati..hahahah..serious banyak tol barang yang di offer..nak lagi best korang datanglah sendiri nengok..Lokasinya kat Seksyen 25 (near Petronas Sy.25)..sure korang leh gile sorang2..ekekekke...

Banner ni cilok dari sini
Aku beli Aussino's 260 Threadcount (Queen Bed Quilt Cover Set) satu..



This one lak is Polycotton bedding consist of 1 comforter, 1 fitted sheet & 2 pillowcases..Harga RM80..worth it!!! Aper lagi..cepatlah serbu tempat ni..esok..jap2 tengok jam kat dinding, already 1 am so hari jer last day so guys..happy shopping..**blink**blink**

1 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

aargggghhhh murah yea.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^