Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 21 Mac 2009

Jom Shopping!!!

Akhirnya..ader gak masa ntok aku mengupload sale's blog haku..kali ni aku mengepost koleksi kain ela..sesuai sangatlah ntok korang2 yang masih tercari2 kain ela ntok dibuat baju kurung..Sorrylah kalo xbanyak pilihan lagi..bukan pe, belom aku sempat snap pics ntok di postkan ke dalam blog haku..almost semuanya dah dikebas orang..rata2 budak2 opis aku..hihihi..TQ, TQ, TQ..many thanks to k.yan, k.nora, k.sahra (3 pasang lagi), herna, shikin, k.shida on their purchased of kain..and also to Normah coz beli tudung bawal manjalara tuh..

For uols out there, ni jer stuff yang tinggal..please klik at this link : http://www.marikelih.blogspot.com/ to satisfy ur lust in virtual shopping..i know, my blog maybe not attractive as another blog but bear in ur mind dat aku ni baru nak berjinak2 dalam dunia kebloggkan n i found it's so so so tiring and leceh ntok menghasilkan sebutir post..most of da time, i will melangok depan pc..xpon enjoying baca blog orang lain which is quite stealing lots of my time..but nevertheless, i try my best to describe all of my products as best as i can..dats y lah uols leh tengok betapa komitednya aku amik pics ngan detail..siap hurai lagi..manerlah xmakan masa..hihihi..tapi i really2 enjoy every second, minutes or maybe hour of it..xper..usaha itu tangga kejayaan..chaiyok!!!huhuhu..sungguhlah motivated aku ni..adakah ini kesan daripada minum JUS PENAWAR HERBA??nak tahu??tungguuuUUUUu..

One more thing, i am also selling keropok segera (instant fish cracker)..erm..sorry no pics coz all products are sold out!!..TQ, TQ, TQ to all my buyers (hihihi..dak2 opis consider buyers ke??)..Insya allah dalam masa terdekat ni aku akan order lagi ngan supplier aku kat Klate..and of course uols leh beli ngan aku..harga??xmahal..murah jer compared to harga KL..jangan banding ngan harga kat Klate..coz kat sane maner ader kos pengangkutan lol!! tapi aku rasa RM1.50/pkt still affordable..ape pendapat korang??da taste..wallah..fabulous!! sedap hingga jilat jari..ai..nak crita banyak2 pon tada guna..dah ader produk baru leh jual so sabar ye anak2..

erm..esok cuti..tada g mane2 kot tapi hari ahad ni xsabar nak g Low Yat..hihihi..at last, jawapan kepada ceritera sang isteri terjawab sudah..syukur kepada Allah yang mengurniakan sang isteri sang suami yang begitu bermurah hati..thanks yang..love you..muah muah muah..
Actally i'm dying for Toshiba Satellite L310 which will cost us around RM2400 somethg but hubby kinda choose Ascer Aspire 4935, da price of it..just da same as Toshiba but it differ by its processor..ntahlah..aku xmahir sangat sal specs pc ni..xpelah orang kata buta IT pon..hihihi..but i think i just agree with whatever of my Hubby's choice becoz dia yang nak kuarkan duit kan??Mujur orang nak support pon dah cukup bagus kan??toce..toce..


This one is Toshiba Satellite L300..gorgeous kan?? Well, just wait for my new baby soooon..till then bye!!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^