Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 27 Mac 2009

Pengumuman..Pengumuman...

Macam gempaq jer tajuk entry ni..hahaha..tapi memang nak umumkan sesuatu pon..dengan ini diumumkan kedatangan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Stock baru kain pasang & tudung bawal..uh uh uh..beside dat, i'm also selling baju melayu for guys out there..tapi sabaq nok..xleh nak uplod lagi coz esok im having my mtest for KPLI at SMK Meru, Klang..so watch out my sale's blog to become da first person tu purchased online..Mistery gift for 5 earliest lovely people to buy from marikelih so aper lagi..don't miss this great opportunity..selain dapat barang dapat hadiah lagi..happy shopping babes!!!

1 ulasan:

Ma'am_Chelsea berkata...

Wat saspen ek bunyi tajuk tu...

Hihihi..

Okess, nnt lynn lawat.. lalalala

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^