Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 22 April 2009

Fridge Magnet

Since i jump into this world of bloggers, i just realize what a wonderful things that we can shared together..hobbies, interests, shopping, handbags, make-ups, infos & many2 things that u never thought it really exists in this world..

Hihihi..just wanna share my first collection of FM..Hubby bought it in Miri during his site visit to argh..forgot the name of that place..Actually got 4 of it consist of different racial that they have in Sarawak but then, just left this one only because my "naughty" boy Amirul Haziq have play with "them" & kinna lost "them"..

Never thot that FM would bring the craziness to their collectors..hihihihi..guess i have to say "Welcome to the world of FM" to myself too;)

5 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

cute yea. how much kat miri fm nie dear?

Ma'am_Chelsea berkata...

Eeeeeeee...

Comelnye FM nih!!!! :)

zailamohamad berkata...

Sha, zaila pon dah luper berapa harganya tapi masa tu Hubby beli banyak coz dia nak bagi kat colleagues dier..Actually kat umah ada 4 tapi tulah, anak zaila dah hilangkan..xper, bila hubby g Miri lagi, Insya Allah dia belikan lagi..

Lynn, comel kan..ada satu tu pompuan, pakai baju kebudayaan orang Sarawak..tapi tulah..sayang..Amirul Haziq buang kat mane ntah..

Gorgeous H berkata...

Hye Zaila...
Org Iban Sarawak ni mmg cute sangat..;-) lagi plak dia ada pasangan dia. & ada 2 lagi couple Bidayuh & Orang Ulu Sarawak..
Nanti Zaila cukupkan 3-3 couple tu, sure bertambah comel... ;-)

zailamohamad berkata...

Gorgeous H, actually Zaila dah ada complete set of it but my son dah hilangkan semuanya..tinggallah mamat tu sorang2..at dat time Zaila xsuka sangat FM, now dah start suka dah=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^