Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 9 April 2009

Just random pics..

Tonite, just wanna post some random pics..feel lazy to write something so mari kita lihat gambar2 ini;

Remember my entry on Aussino's warehouse sale??yap already use it..love it!! owh, da other one dat i've bought i thot dat i wanna sell it becoz i wanna add some extra $$ as a pocket money to shop during my trip to Phuket;p so kawan2 yang berminat..silalah ke sale's blogku ini

This is my little princess..Ameera is 9 month y.o dah..cepat sungguh masa berlalu..gigi baru ada sebijik (is it rite sebijik gigi??) belah kiri..nanti2lah nak post gambar gigi Ameera..sangat2lah susah ntok bekerjasama ntok menyengih depan kamera..

This is Abang Amirul with his new remote control car..baru sehari antenna remote tu dah patah..hai anakku ini sungguh excited dengan gadgetnya=)

close up gambar anak daraku ini..sungguh tak ayu..hihihihi..xper..bior xvouge masa kecik tapi dah besor nanti VOUGE!! baru glemer mama dia;0
Ini pon Abang Amirul yang sedang leka menulis..macam nilah setiap hari..asal balik jer nak tulis..

Entah hape yang ditulisnya pon xtahu..

This one got it from my fren..nak tanya Hada Masayu..betol ka mamat ni dah jadik macam ni??since he is ur senior at school..kalo lah betol..hai..melayu mudah lupa=(

This one only cost me RM5.00 only..serious murah..makan kat cafe kolej adik ipar aku kat UIA..biler nak g melantak lagi ni??da taste??padan ngan harga r..kuikuikui...

2 ulasan:

Ninie berkata...

comelnya ameera & amirul..my cousin punya 2 org anak pun nama d.org sama dgn urs son & daughter..

zailamohamad berkata...

yap ninie..Amirul meaning putera & Ameera meaning puteri..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^