Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 16 April 2009

Nak Bayar Hutang

This is a back dated post..Remember that i've been tagged my the lovely MrsLVoe..today, i'm staying at home becoz i was just having my unusual allergy syndrome ( salah makan + a little bit of laziness ) so the result is i'm staying at home bersenang lenang without having any usual distruction from my kids..but some times i also miss them..tengok mainan diorang teringat betapa Haziq & Ameera always fight each other to get that toys..but to rest & to surf internet without hearing the annoying screaming sounds of them is totally a blessed..just for a day lah i though!!

So i was just thinking to pay my debt to MrsLVoe..thank you for tagging me..Here goes the tagging game;p

The 6th Game :
The Rules
1-Go to your photo folder in your computer
2-Go to the 6th folder of photos
3-Put the 6th picture on your blog and the descriptions
4-Invite 6 friends to join the challenge
5-Link them in your blog and let them know that they have been challenged


OMG, malunyer..actually this pic was taken to put in my sale's blog..hihihihi..name lagi tokey kedai so my pic's folder would full with all of my products..hihihi..leh promote kat sini..ader sape2 na beli serunding daging tak?? made from local cow in Kelantan ni..gerenti sedap hingga jilat pinggan..
Ermm..and now, i wanna tag somebody who doesn't have anything to do (ya, Lynn sila buat..kater xder idea nak post kat blog tu)
Thanks MrsLVoe coz tagging me!!

2 ulasan:

Ma'am_Chelsea berkata...

Opssss!!

Ada tag rupanya....

Maaf ye Zaila...

X pasan...

OK, lynn try wat ASAP yewww!!!!

Thankssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma'am_Chelsea berkata...

Ok my dear fren ;)

Done!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^