Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 12 April 2009

SASB 2009 Bowling's Tournament

New updated!! this is the result of SASB annual Bowling tournament..klik sini..Noticed that i am on 11th for the women's rezult out of 21..Bangga seh..**clap**clap**tapi xder dapat hadiah pon..cukoplah setakat rase bangga with my first achievement in playing bowling ni..Kalo nak harap g main sendiri ngan kengkawan..ai xtahulah biler..But still, i really enjoy da moment..Lynn..tunggu zaila anjur tournament ntok member2 bloggers semua..cam menarik jek idea nih kan??hihihihi..tapi xtahulah biler tu=)
More pictures to be uploaded here soon..

Last Saturday, as being told before, i am participating in our office must have bowling tournament..every year memang akan buat kat Summit USJ tu..but last year i have another reason to skip becoz i am 8th month pregnant at dat time..mahu perot aku yang kedepan dulu;p
so this year i kinna excited to join da group..so at 10 am me+husband already arrived at Summit..me & hubby were from different group..actually there are 3 groups consist of Omega (Orange), Sigma (Green) & Alfa (Blue)..and of course me from Alfa & hubby from Omega..since this is my first time to play this game (after being a mak budaklah), dolu2 masa anak dare slalu gak main tapi like always..slalu masuk longkang!! First game i was terribly lost..hahaha..most of my throws went straight to da longkang..i only score 70 for my first game..second game, improve sket r..aku pon dah dapat tackle da lane masa tuh so for da 2nd game i managed to get 103 (hihihi..sila jangan gelak ye..ok r tu for da first timer macam aku ni)..then finally for da last game, i've got 107 **clap**clap** tupon setelah tangan ni terketor2..huhuhu..till this time, my hand still feel da pain..uh uh & uh here & there..siap habis main dalam kol 1 so we r rushing to go home to fetch our lovely kids at nursery and gud news is bila dah sampai sana, already kn charge RM10 for OT..**clap**clap**;p
I went home without knowing my result..i know my overall mark was 280 tapi still gak nak tahu dok nombor berapa kan??hihihi..i'll update later..esok dapatlah tu..at this time, jom layan lu gambar yang aku snap ngan handset haku..nanti nak upload lagi more pics from my frends ya!!

Me & neighbor..kak liana jeles tu aku asyik strike je during my 2nd game..hahahah..tercabarlah tu..i can see her tension face=0 btw, my face become more & more wider these days..huhuhu..help me!!

Kak yan (my team member) with kak nora (tengok tu, pegang bola bowling sebelah tangan jer tu..maner x score)..hihihihi..

This is my team member; kak yan, kak shidah & me..more pics to be upload soon..

Petang tu, we r heading to my brother's house at Bandar Bera, Pahang..it only takes 3 hours to reach his home..just a visit to look for his new house & da grand opening of his shop..so i manage to rembat this
This is my silk's caftan..love it..don't worry guys, still have plenty more for you to buy..can't hardly wait to wear it..agak2 orang kutuk macam makcik nak g pasar x??;)

2 ulasan:

Ma'am_Chelsea berkata...

Nmpaknye pasni leh la Zaila ajar lynn men bowling yekk!!

Lynn nih juara longkang... Hihihi..~

zailamohamad berkata...

huhuhuhu..Lynn..zaila pon "bidang terjun" jer tu..bukannyer pandai sangat pon..tapi quite enjoying gak main bowling ni..pe kater da masa kita p main bowling same2 nak??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^