Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 11 April 2009

Tidolah..

I am so happy tonite..dunno why but my eyes can't seem to close..maybe i am so TERmotivated tonight..browsing the internet while listening to da song from my playlist..uh uh uh i just add some of my fav. songs..actually there r many of it but i thot dat maybe i can change it regularly due to my mood=) i always thought that da title of da song can reflects da character of da person itself right??ermm, tapi kadang2 aku layan jek semua lagu..
i have GTG now..esok ada lawan bowling kat Summit..huhuhu..bidang terjun tol coz i never went for training..agak2 dapat JUARA LONGKANG x??hopefully not..till then..nite uols..pray dat i will win tomorrow;p

1 ulasan:

Ma'am_Chelsea berkata...

Hye zaila... :)

Moga bjaya dlm game boling tu nnt ye!!

Jgn lupe upload pics dlm blog taw!!

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^