Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 26 Jun 2009

Hari Yang Penat!!!

Hari ni dah masuk 3 hari Zaila puasa..sorry tiada menu yang menarik untuk dikongsi bersama, just berbuka ngan menu pasar malam & kedai makan yang biase2 sahaja..hubby agak bz, asyik meeting sana meeting sini..pas meeting sambung keje sampai malam..buka puasa dengan dua orang ittew..oh sungguh mengharubirukan!! nak makan pon xlalu..hubby tegur Zaila nampak kurus, suker;)

Malas nak bercerita banyak coz nothing special happened pon..just nak bagitau yang kedai Zaila ader stok baru..kain tudung pon ada tapi Alhamdulillah sudah habis dirembat orang..xsempat nak upload dalam blog pon..harus minggu depan sampai stok baru lagi..pada sape2 yang tengah mencari kain ela untuk hari raya..silalah terjah MARIKELIH

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^