Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 27 Jun 2009

Khas Buat Ibu Alia

Memandangkan Zaila ni tokey tudung (gelaran syok sendiri)..hihihihi..nak jadik blogger ni harus syok sendiri & hati batu..kalo x, baru jer orang kutuk kita sket, dah give-up xnak blogging dah..macamana nak berjaya kan??

Zaila noticed yang ibu Alia tengah cari tudung..haaaa..ni mak nak rekemen tudung Sarimah ni..Ntok pengetahuan, sekarang ni femes gaklah tudung pattern ni..ianya mudah dipakai, xyah gosok segala..pastu harga pon murah kalo nak dibandingkan ngan tudung bawal..tapi sorry ya, tokey sendiri xpernah cuba pakai tudung ni pasai xsuke tengok muka yang membulat macam bola tu;p

Kalau uols berminat, silalah terjah sini;- MARIKELIH - Ibu Alia, jangan risau ya..Zaila cuma mencadangkan saje..ibu Alia boleh cari kat mane2 tempat yang ibu Alia suke, tapi kalo nak senang purchased online saje, Zaila hantar direct depan pintu;-) ini kes promote ni..hihihihi

Ni model paksa rela pakai tudung ni..ntok pengetahuan ibu Alia, owning dia xderlah besar so kalo nak sarung & pakai helmet tu xder masalah memandangkan Zaila tengok ramai jer budak opis Zaila yang pakai tudung macam ni tapi at the same time merempit sana sini..xder pon hilang vogue mereka;)
Pandangan hadapan

Pandangan Belakang

FYI, model mak ni bujang lagi ya, sape nak wat menantu leh contact mak..hah nak buat maid??maaanyak cantik;p

5 ulasan:

~Eila @ Along~ berkata...

wahhh..tudung tu cantik sebab modelnye comey..hehehe..bonus menaikkan seri tudung tuu..neway zaila takmo promote dezahra plak ke..hehe..matila kena bg zaila komisen pasni..gurau je bebeh..hehe

honeylanz berkata...

has pun blom ada keberanian nk pakai scallop tudung..sbb muka ni kembang lagila...kn tggu kurus skit ;)

zailamohamad berkata...

Eila, boleh ajer kalo tolong promotekan..xper kengkawan kan;-)

has, itulah..Zaila pon rase macam xberkeyakinan ajer kalo pakai tudung ni;)

jane_doe3328 berkata...

zaila, samalah saya pon setia ngan bawal & tie rack sebab tak yakin nak pakai tudung camni. Muka jadek bolattt

Zuhaini berkata...

hehe.. comel! tapi x de ke kaler ceria sikit..? macam pink ke.. kuning ke.. cream ke..? hihi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^