Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 16 Julai 2009

Lomah Semangat

Hari ni datang keje macam biasa..Hubby lak ada meeting pagi ni..Balik jer meeting....
he said to me;- Abang kena p Johor malam ni..esok ader meeting & site visit ngan customer
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dan2 tu jugak raso lomah somangat den..isy..bukan xsuka tapi ntahlah.memang tiapkali hubby bagitau nak p outstation, xkisahlah dekat ke jauh, mesti rasa lemah semangat..huhuhuhuhu...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Lomah semangat pasai nak jaga anak2 sorang diri..Arghhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Pstttt : Zaila tengah pujuk rayu ni..nak itot skali so wish me luck;)

2 ulasan:

honeylanz berkata...

sob..sob.. has ni mmg ditinggal2kan aja...sib baik kuat semangat..heheheh..pujuk jgn x pujuk!!

zailamohamad berkata...

baik macam tu has..so kalo nak kn tinggal dah macam xheran..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^