Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 17 Julai 2009

Mak Aih Laparnyer..

Pagi tadi dah turun breakfast dah..hubby pon dah selamat g meeting..tinggallah Zaila & anak2 kat dalam bilik hotel ni..nak kena survive sampai petang ni..huhuhuhuhu..haruskah ku menelefon Room Service meminta menu yang simple tapi mahal ngalahkan harga tudung yang aku jual???

Owh..laparnyer..nampak gaya haruslah demi anak2 (ke mak anak??)..hihihihihi...ni antara menu dia;-

Appetizers & Salad:-

1) Caesar Salad - RM10++
2) Chef's Salad - RM10++
3) Malaysian Satay (1/2 Dozen) - RM15++

Sandwitches & burgers:-

1) Dorsett Club Sandwitches - RM22++
2) Beef or Chicken Burger - RM24++

Local Favourites:-

1) Nasi Goreng Ibunda - RM23++
2) Mee Goreng Mamak - RM20++
3) Char Kway Teow - RM20++

Western Fiesta :-

1) Grilled Tenderloin Steak - RM49++
2) Black Pepper Steak - RM32++
3) Grilled Lamb Chop - RM32++

Hahhahahhahah..silerlah jangan ketertawakan saya kerana saya ni jakun..bukan nak..saya terfikir alangkah bagusnya kalau saya boleh masak sendiri..walaupon remeh atau renyeh tapi sekurang2nya saya berpuas hati...huhuhuhuhu..dan2 ni lak nak balik..nak balik...

FYI, hotel ni depan Tesco extra Pasir Gudang..malam ni nak ajak hubby p makan2 kat JB..xtahu lagi kat ne..korang ada idea x??

Alang2 mai JB, Zaila nak p jumpa kawan Zaila (K.Ti, make sure masak sedap) then nak p Pontian..nak recall balik kenangan kami (me+hubby)..dulu pas kawen Zaila sempat stay kat Pontian setahun..masa tu hubby keje kat Tanjung Bin Power Plant..masa tu jugak ngandungkan Haziq..hihihihi..Haziq ni dibuat di Pontian r..rindunyer.......xsabar rasanya......

3 ulasan:

Diana@Mama Adam Mukhriz berkata...

menu hotel mmg mahal skit .. kalau kita rela gi tesco dpn tue ... carik makanan ..heh..heh.. puas hatieee ;-)

zailamohamad berkata...

Akak..bukan xnak p..agak jauh sket kalo nak jalan ngan budak2 ni..buat haru biru jer..

honeylanz berkata...

senangkan tekan dial2 no..nnt sampai la pesanan kita tuh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^