Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 17 Julai 2009

Order Jugak..

pic credit to yahoo

Akhirnya..mak order gak ngan room service pasai mak dah xtahan lagi...mak order fish & chips jer..tupon rega dah nak sampai 2x harga tudung sarimah yang mak jual..seb baik untung jual tudung berkoyan2 lagi siler jangan termuntah ya;p..mampu nak afford rega fish & chips ni..xpon dah hubby yang suh order kan...Yang cepatlah balik;)

5 ulasan:

honeylanz berkata...

sedap x? heheh harus la sedapkan br sepadann harga nye...

Mrs LVoe berkata...

bile kita lepak hotel mknan yg plg best ada lah fish & chip.. xpun nasi goreng

KV berkata...

takpe lah ila, bukannya sokmo. Kesian anak2 dan mak anak sekali kelaparan kan. Hehe
JB? Rindunya kenangan dulu2 walo pun sungai segget dan pantai lido busuk hanyir. Tp ttp kenangan indah!

yatica berkata...

Akhirnya sapa jgk mung rmh i ye zai..Yg dijanjikan siakap stim berlimau..yg dapek popia cornflakes ajo..sabau jelah yo.mak x sompek.

zailamohamad berkata...

Has, bolehlah...daripada kami kebulur xmakan kan;)

Sha, betoi..tspi xleh makan ngan sos cili pasai makan ngan budak2 ni

KV, meme teringat kenangan kat Johor dulu

Kak Ti, xpolah janji sodap;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^