Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 1 Julai 2009

SAYA CAPEK OK..

SETELAH HAMPIR 6 HARI BERPUASA, SAYA RASA SUNGGUH PENAT!!! LEPAS BUKA POSER RASER MACAM NAK TERUS TIDO JER TAPI HUBBY PLAK KEJE BUAT2 RAJIN PASAL NAK INCREAMENT + BONUS BANYAK2 SUPAYA BINI DIA DAPAT SONGLAPKAN KE JALAN2 YANG TIDAK DIREDHAI...TU DIA...KALO DAH PENAT MACAM NILAH..MENGARUT+MERAPU+NTAHAPEHAPENTAH...LAYAN JERLAH..

NANTI BILA HANTU RAJIN DAH KUASAI DIRI, SAYA AKAN HAPDATE SAL AKTIVITI MINGGUAN SAYA YANG BANYAK ITU (TUPON HARI AHAD JER PASAL GAJI MASUK HARI TU)..BERCANDA DI MIDVALLEY SEHARIAN MENCARI SEPATU YANG AKHIRNYA DAPAT DIBELI PADA HARGA KURANG 15%..

SAYA JUGA SUDAH KETEMUI TERATAK IDAMAN KAMI..API BIARLAH IANYA RAHSIA MEMANDANGKAN MASIH DALAM URUSAN JUAL BELI..DOAKAN SEMOGA SEMUANYA BERJALAN DENGAN LANCAR..AMIIIIIINNNNN...

ESOK NAK MENERUSKAN MISI PUASA DI BULAN REJAB PADAHAL NAK GANTI POSER2 RAMADHAN TAHUN LEPAS..CAKAP JERLAH MACAM TU..KAN SENANG..SAPER XHABIS GANTI LAGI??BAIK GANTI SEKARANG NOK!!!

HIHIHI..SILA JANGAN TERKEJUT NGAN BAHASA MERAPU MERABAN SAYA..AL MAKLUMLAH HATI TENGAH PANAS PASAL LAKI XRETI DOK DIAM..DAHLER TINGGALKAN ANAK2 YANG SANGAT AKTIF BEKERJASAMA MENYEPAHKAN RUMAH..HADOOOOOOIIIII...SAKIT KEPALA TIBA2 DATANG LAGI!!!!

4 ulasan:

CT NORAMIZA berkata...

bestkan bila dpt luangkan masa kat midvalley lama2, heaven :)

zailamohamad berkata...

best kalo ronda2 ngan kengkawan satu kepala..kalo g ngan hubby & hero & heroin tu..xder maknanyer;-p

jane_doe3328 berkata...

Fuhhhh sumer hurup besar tuuuu :P

zailamohamad berkata...

hihihihi..huruf besar tu melambangkan betapa malasnyer diri ini Jane oi;-)

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^