Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 9 September 2009

Arghhhh!!! KUTU

pic credits to google

Siler jangan salah faham ya
mak takder kutu yang macam kat dalam gambar tu ya
cuma mak nak cerita
mak main KUTU
hahahahahahahahahaha
tulah..baca jer tajuk
terus nak buat spekulasi kan??
betol tak??
baik ngaku;p
takderlah
Zaila mana ada kutu
tapi Zaila jadi kepala "KUTU"
dulu teringat masa kecik2
suka main kutu ngan kawan satu kelas
masa tu bayar 20 sen je seminggu
sekarang ni bila dah besar
terasa macam BEST plak main KUTU ni
dekat opis ni memang dah ramai yang main KUTU
tapi Zaila tak suka juga kalau ramai sangat
terasa LAMANYA nak habis bayar
nak2 kalo turn kita yang first
masa dapat duit memang BEST
pastu
seksanya nak habis bayar
ini antara pengalaman Zaila r
so kali ni Zaila ajak geng ngumpat seforum Zaila ntok main KUTU ni
tak ramai 4 orang jer
dah namanya mak jadi ibu kutu
so haruslah mak dapat dulu habuan tu kan;)














pic credit to google & edited by me;)

duit, duit, di mana kau duit???

P/s : Korang suka main KUTU tak??

5 ulasan:

CT NORAMIZA berkata...

suka, tgh tunggu turn ni, ambik last sekali, bulan 10 ni dpt, yahooooooo.... :)

yatica berkata...

siapakah ahli KUTU itu?(bukan kutu embun yer)..ngehehe buat2 tnya pulok doh..

Nurhayati berkata...

mula2 tu mmg ingat kutu kepala..rupa2nye kutu duit hihih

dulu pun masa sekolah ada main kutu.. sama la 20 sen pastu upgrade sket 50sen.. hebat tul kan..kecik2 pun dah money minded hahah

honeylanz berkata...

main. end this month my turn! mashyukk

jane_doe3328 berkata...

BAru abis 1st round this month. Main 3 orang, RM500 sorang

Ingat nak tambah lagi sorang utk next round, so nak buat sebulan cabut 2 nama, tiap kali cabut dapat seribu. selang sebulan dapat seribu

Takla lama sangat rasanya tak berduit :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^