Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 6 September 2009

Tak Sedar

dah 4 pagi berturut2
Zaila tak sedar untuk sahur
Arghhhhh!!!!
tension yang amat


sian mi hubby
memanglah few days back ni Zaila On Leave
tapi semalam dah boleh puasa
tapi still tak sedar
Arghhhh
dah kunci jam pon still tak sedar juga
ermmm..
ade sape2 nak tolong kejutkan Zaila tak??

P/s : Korang sahur pukol berapa???

8 ulasan:

Opie berkata...

opie pon slalu cam tuh...kekadang, asben bangun sensorang...malu tul..tp mmg tak sedar...seb baik dah siap2 masak..kalu bangun, opie bangun kul 5...

CT NORAMIZA berkata...

zaila, siannya x bgn sahur, akak pun x bgn gak, abg je yg bgn sorang2 :) heheheh...

Zuhaini berkata...

siannya.. mak saya x pernah miss.. mmg rely 100% on her.. haha :)

*apa kata cuba tidur awal.. that way, senang bangun sahur!

honeylanz berkata...

dah lama has x bgn. mr.hubby tau lak bwk diri!..bgn pg tdk ada nasik grg + nugget ;)

apakata set alarm jauh skit dr katil. so kena bgn nk off.

zailamohamad berkata...

Opie, Zaila pon memang bangun kol 5..makan mana yang ada ajolah..hihihihi

tapi tol, orang laki ni kalo xder kita pandai lak diorang survive ya

zailamohamad berkata...

Kak Ct, nape xbangunnyer??? sian che abg bangun sorang2

zailamohamad berkata...

Zu, betol tu..malam tadi tido awal, memang jaga waktu sahur..agaknya badan kita penat kan..tapi nanti ada orang yang membebel asyik tido awal je;p

Has, dah cuba set jauh2..last2 sedar handset tu dah kong..hahahahah

Abrahyn berkata...

la, camne leh jadi cam tuh...lenkali kunci jam loceng, jam handphone sumer tau...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^