Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 21 November 2009

Tagged by Has

Nilah gambar orang yang bertanggunjawab mengetag Zaila;-
~~Has, minta ampun..curi di blog Has;p

a. Write five (5) interesting facts about the person who gaves you this award.

1. Anak sulung Has akan melangkah ke alam persekolahan tahun depan..mesti berdebar2 kan!!! 2. Suami tercinta bekerja jauh di mata tapi rasenya dekat di hati Has;) 3. Saya sangat jeles dengan dia punya Sabrina ittew 4. Like her said, she's my midnite ym's friend..sampai ke pagi borak pasal banyak benda kan Has;)
5. Saya sangat kagum dengan dia, working mummy with two sons & hubby pula jauh di mata..Memang semangat waja sungguh!!

b. Jot down ten (10) interesting facts about yourself and your hobbies...

1. Saya bernama Zaila Mohamad, seorang ibu kepada Amirul Haziq & Nur Ameera Husna, seorang isteri kepada Hamdan Ismail..ape lagi aaa???
2. Seorang yang sensitif, panas baran, kuat merajuk, suka buat lawak & malas basuh be*ak anak..haahaahaa..kan dah kantoi;P
3. Suka masak, makan, tengok TV & habiskan masa melayan karenah anak2
4. Setiap hari berfikir macamana mahu menjadi seorang "Working at Home Mummy"..err ada cadangan tak??
5. Suka shopping tapi sejak sudah tak ada figure & ada 2 orang kutu berkepit celah ketiak shopping = meaningless buat saya..haishh, ada sape2 mahu ajak saya keluar shopping bersama tak??
6. Bosan dengan kerjanya;p
7. Currently tengah gila blogging, selagi ada kawan2 yang setia membaca selagi itu blog ini akan wujud..cewaah!!
8. Suka emas!!!
9. Rindu untuk berjumpa kakaknya..dah 2 tahun tuu tak jumpa;(
10. Sedang bahagia sehingga asyik makan sahajaaa..yaaaa..makan adalah kelebihan saya;p

c. pick your ten (10) more deserving recipients and the describe them

1. Lady of Leisure : seorang yang suka memasak & a mummy to 2 adorable cats (Arri & Molly)
2. Puan.farah : seorang isteri yang tidak bekerja tapi aktif kuruskan badan dengan produk Herbalife..sape nak tahu lebih lanjut, bolehlah call puan.farah ni ya!!
3. Deeja : seorang teman alam maya yang baru dikenali, fulltime housewife yang suka memasak & mengumpul barangan yang comel;)
4. Ami : minah Kelate yang sedang melepak berada di German bersama suaminya..best tuuu..dengar cerita nak balik Malaysia next January, jangan lupa ole2 untuk akak ya;P
5. Yatie chomeyl : juga orang Kelate yang sedang merantau di negara orang..Best kan dok Jepun??
6. Linahilmin : bakal jiran baru Zaila..tak sangka dengan internet, boleh menemukan kita;)
7. Mummy Zahra : teman alam maya yang sambut birthday esok!!!
8. Kak Shida : Akak satu opis, buat kak jangan tak buat
9. Yatica : Of courselah my beloved friend aka teman seforum Zaila;)
10. Saymah : Ni lagi sorang ni..buat tag ni secepat mungkin..jangan malas2 nak update itu blog;p

Rasenya ini aje kot..till then, happy weekend to all of you..p mana semua??

4 ulasan:

puan.farah. berkata...

hehe..tq tag.

honeylanz berkata...

terkejut mak..tetiba our pic ada kt blog org lain! mujur kenal owner nye..hahahaha...thanks sudi response ;)

p/s: skrg susah nk on ym mlm..huhuhu

Nurhayati berkata...

adakah ini birthday presentku hihihihi.. dapat tag plak yer.. thanks yer.. nanti yati buat.

dari teman mayamu =)

yatica berkata...

aku x perasan pun tag ini!! wahaha

Xpo2..sak goba..nati aku wat deh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^