Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 14 November 2009

Through My Window=)



Me & famili love this song!!!

8 ulasan:

honeylanz berkata...

kami pun...

zailamohamad berkata...

taste kita sama!!!

Lady of Leisure berkata...

klipnye pun cute kan..
:)

zailamohamad berkata...

Lady, anak2 Zaila suka tengok orang kertas tu;P

zailamohamad berkata...

Lady, anak2 Zaila suka tengok orang kertas tu;P

:: vErde+hAzizi :: berkata...

same hereeeeeeeeee!
everytime kuar je i tersengih sorang2 :D

zailamohamad berkata...

Verde, orang kertas tu romantik sungguh!!! siap amik gambar masuk facebook tuuuuu

puan.farah. berkata...

suke jugak...sekarang ni ni lagu tema kalau tengah mengemas..semangat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^