Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 5 Disember 2009

Help Me Please

I'm so happy today..just because of this email from Nuffnang:-

Dear Nuffnanger, You're now officially invited to the Mister Potato Fiesta 2009!!

Mister Potato Fiesta

2 (TWO) invites have been reserved under your Full name and Email address. Kindly confirm your attendance to the Mister Potato Fiesta by sending an email to misterpotato@nuffnang.com by 12pm, 11 Dec 2009. Failure to confirm your attendance by the stipulated time will result in your invites being revoked and pass to other bloggers. The winners from the online blogging contest and the No 1 Mister Potato Man will be announced in the event itself. That means a total of RM20,000 will be given out during the event! Make sure you attend the Fiesta because you may be the lucky winners for the cash prizes! Apart from that, expect performance from Hujan and lots of fun as we'll bring you through a night of games with various attractive prizes for participants. Do come along dressed in Mexican theme clothes and enjoy the party and let us take care of your the food and beverages for the night. Confirm your attendance as soon as possible as we look forward to see you at the Mister Potato Fiesta 2009 on the 19 Dec!
Cheers

Blogger Relations Department
Nuffnang Sdn Bhd

Wow, tak sangka..percubaan Zaila membuahkan hasil..hahahahahaaa..Walaupun Zaila rasa entry Zaila tidaklah sehebat mereka yang join contest ni (kalau tahu nak dapat invites, harus cuba bersungguh2) tapi Alhamdulillah, dapat invites ntok ke Mister Potato Fiesta 2009 ni pun rase macam dah cukup bermakna buat Zaila..

Tapi Zaila ada sedikit masalah sekarang ni, harap kawan2 dapat membantu Zaila dengan memberikan nasihat ataupun pandangan ya~~tapi nak yang positif2 aje tau..don't spoil my happy mood ok;-)

Firstly, Zaila nak minta jasa baik kawan2 semua untuk vote Zaila (walaupon Zaila tahu harapan untuk menang tipis, tapi nak cuba juga)..Disebabkan Zaila ingat Zaila takde peluang untuk menang, so Zaila just abaikan je tentang votes ni..tetiba harini terasa macam termotivated untuk mencuba sampai ke titisan yang terakhir (yap, hari ni adalah hari last votes) so Zaila nak minta jasa baik kawan2 supaya masuk ke www.misterpotato.com.my, then kawan2 kena regiser dulu..bila dah register, kawan2 masuk ke dalam gallery & terus masuk ke page 12, kat situ ada gambar Zaila (nickname Zaila82) & start tekan butang Vote..Memang Zaila jauh ketinggalan right now, tapi i'm praying that a miracle would happen & i'm on top 10 of the contestants which have the highest votes!!! so please votes me ya^____^~~dapat hadiah, insya Allah, Zaila belanja;p
jangan lupa gambar Zaila di muka surat 12!!!

Secondly, kawan2 tahu tak mana Zaila boleh dapatkan kostum ala2 Mexican untuk disewa bagi menghadiri fiesta ini..Tapi tak naklah yang over sangat pasal Zaila pemalu nak pakai simple2 je..Ada idea yang bagus tak?? Kat bawah ni ada beberapa gambar tema bagi Mexican Style yang telah digoogle oleh Zaila;)

yang ni rasa macam ok

kalau Zaila p ngan hubby macam ni..havoc tuuu

macam ni pun ok juga;)

hahahahahahaa..takleh imaginelah hubby pakai macam Zorro tu

mamp*s Zaila kena ketuk kalo pakai macam ni;P

i love this dress

Takpun pada kawan2 yang ada idea yang menarik tanpa Zaila perlu berhabis untuk sewa kostum ni, haaa bolehlah bagi tips ntok Zaila yang kebuntuan ni;P

Lastly, masalah nilah yang paling besar sekali..hahahahahaaaa..Actually hubby bagi je Zaila g event ni tapi dengan syarat Zaila g ngan orang lain, bukan dengan dia..Hermm..Agak susahler kalau Zaila nak g sorang2 so Zaila nak offer kawan2 blogger yang berminat untuk jadi partner Zaila malam tu..Hihihihi..Kostum tu, kalo boleh sediakan sendiri;p hihihihihi..ada ke mereka yang berminat?? Hermm..Kalau boleh, Zaila memang nak g event macam ni..kalah & menang tu lain kira tapi saje, at least Zaila boleh jumpa Nuffnangers yang lain & merasai satu pengalaman yang baru dalam fasa hidup Zaila ni mana tahu, pasni leh femes macam Redmummy giler koya..hahahahahah..so pada mereka yang berminat untuk hadiri event ni, email Zaila at zailamohamad@yahoo.com ya, nnati boleh kita janji kat mana2, leh jumpa kat sana^______^

Pada kawan2, jangan lupa vote Zaila ya!!! Thanks a lot..love uols, muaaaaahhhhhssss!!!

8 ulasan:

puan.farah. berkata...

congrats!SEMESTINYA akan vote

honeylanz berkata...

wah... gud luck! has uska pic alamexion yg 1st pic tuh... just nice ye rsnye...

Lady of Leisure berkata...

tahniah zaila insyaAllah kawan2 akan membantu zaila...lady wish zaila all the best...
:)
bila zaila kene pegi ni? costume yang no 1 tu cantik zaila nampak cun sangat... lady tak sure kat mana zaila leh sewa/beli costume ni tapi kalau takde may be tunjuk gambar ni pada tukang jahit n dorang boleh buatkan...

KV berkata...

tak sempat nak vote!! Semalam dh baca tp line kaput pulak. Huhu

zailamohamad berkata...

puan.farah, Lady, Has & KV..thanks for all the wishes..takpe kalau tak menang votes pun, dapat g event tu pun dah suka bangat..

N A N I E berkata...

Beshnyer Zaila..Good Luck nanti..pic first tuh outstanding! :)

CT NORAMIZA berkata...

heheheh gud luck zaila, nnt akak tolong vote ye, errr akak suka yg mark of zolo itu :) hehehehe

thezaila berkata...

babe.. see you there....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^