Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 8 Mac 2010

Keputusan Mari Kelih Contest 2010

Syukur Alhamdulillah, setelah hampir seminggu melengahkan menunggu masa yang sesuai untuk mengumumkan keputusan MKS 2010 contest ni, akhirnya Zaila berjaya juga mencuri masa untuk mencabut undi bagi menentukan pemenang contest yang Zaila anjurkan kali ini.
Mesti semua dah tak sabar-sabar kan..

First of all, Zaila tulis setiap nombor peserta di kertas kecil & gulung macam dalam gambar ni

kemudian dimasukkan ke dalam tabung ajaib ini..heheheheee

oklah, cakap banyak tak guna
siap sedia
drum roll please
kita mulakan dengan hadiah 1 x RM30 baucer barangan di MKS
jatuh kepada
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

no. 28 : mommyrifqy6704

untuk hadiah 1 x RM50 baucer barangan MKS pula jatuh kepada
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

no.1 : deyatica

untuk 1 x RM50 hadiah baucer barangan MKS jatuh kepada
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

no.18 : Oggy2112

Untuk hadiah 1 x RM70 baucer membeli belah di MKS jatuh kepada
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
kita umum esok ya!!!

kepada pemenang sila ke MKS untuk memilih item yang diingini & hadiah sah untuk harga bagi satu item bukannya harga promosi. sila email kepada saya di zailamohamad@yahoo.com beserta pilihan hadiah, nama, alamat & no. telefon anda secepat mungkin;)
Barangan yang dipilih akan diperiksa oleh Zaila & sekiranya sudah out of stock, anda kena pilih barangan lain. ok..selamat memilih & tahniah pada yang berjaya!!!

14 ulasan:

eynda berkata...

Tahniah kepada pemenang :-)

Tihara berkata...

tahniah! tahniah!hepi hep! yippi :)

zarin berkata...

tahniah kepada pemenang n tahniah pada zaila jugak sbb berjaya anjurkan contest ni :)

nEa FleriDa berkata...

besnya sape yg menang tu.. tahniah2...

fabulous.farah berkata...

farah memang tak pernah luck kalo bab2 lucky2 neh.memang tak lucky..hahaha
tahniah sape yang menang~

CT NORAMIZA berkata...

ya allah, x penah pk nak menang, sekali dpt gak hadiah, thanks zaila, mmg ada lucklah thn 2010 ni, selalu masuk contest x penah menang pun :)

N A N I E berkata...

Tahniah kepada pemenang :)
Seronoknya!

sumijelly berkata...

Tahniah kepada pemenang!

http://sumijelly.com

yatica berkata...

mak sungguh hepi...syukurlah mak bertuah kali ni...haziq, kakak sayang kamu..hahahah

lina berkata...

tahniah kepada semua pemenang...

honeylanz berkata...

tahniah kpd pemenang!!

zailamohamad berkata...

Eynda, thanks for participating!!

Tihara, walaupon u xmenang, nanti cuba lagi ya;)

Zarin, thanks..Zaila pun happy semua dah berakhir

Farah, dakpo..cuba lg nanti

CT, tahniah!!!

Nanie, pada yg menang mesti seronok pada yg xmenang jangan sedih2

Sumijelly, thanks

Yatica, bila nak belanja adik Haziq ni??

Lina, thanks

Has, thanks for your support!!!

abrahyn berkata...

dah agak dah i sure tak menang punyer...mmg selalu tak bertuah ler huhuhu...ehem, adiah saguhati takde ke? hehehe

abrahyn berkata...

tahniah kpd yg bertuah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^