Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 8 Mac 2010

Mari Kelih Store at I Love Bazaar Again!!!

Atas permintaan ramai, gerai MKS akan berada lagi sekali di I love Bazaar di Subang Parade pada 27 & 28hb Mac ini. Jemput datang ramai-ramai meriahkan bazaar ini;)

Hari Sabtu booth Zaila akan ada di #23 manakala hari Ahad di #24 (seperti dulu)..Pada mereka yang ingin membeli tudung pada harga murah-murah, silalah datang, bawa emak, adik, kakak, sepupu sepapat belaka;)

See you there!!!

10 ulasan:

Tihara berkata...

kalau terlajak ke KL..Insya-Allah akan ke sana..:)

Ernie Khairina berkata...

bestnya..cantik2 semua

zailamohamad berkata...

Tihara, lajaklah ke sini;)

zailamohamad berkata...

Ernie, i think you should go there, banyak dress lawa2 kat situ;)

eynda berkata...

Wah ada lagi ye...insyaallah eynda singgah :-)

okinokiyo berkata...

zaila..nape floor plan tu lain eh dgn yg ada kat dlm website ilovebazaar?

see u there on sat yeah?

~Eila @ Along~ berkata...

tahniah pada pemenang!

zailamohamad berkata...

Tihara, datanglah ya

zailamohamad berkata...

Eynda, singgahlah lagi ya;)

zailamohamad berkata...

Okinokiyo, lain sket je..
see you there!!!

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^