Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 27 Julai 2010

Memperkenalkan ~ Mari Kelih Enterprise

Alhamdulillah, setelah setahun menceburkan diri di dalam perniagaan online, akhirnya memperkenalkan;-




























MARI KELIH ENTERPRISE
fully owned by Zaila Binti Mohamad Ic no. xxxxxxx *takkan semua nak cakap kot*

owh no. pendaftaran kena kasik blurkan supaya tak ada pihak yang mengambil kesempatan

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi. Sekarang ni Zaila telah melankah satu langkah ke hadapan. Memang dah lama Zaila berhasrat untuk mendaftarkan perniagaan tapi ada sahaja halangan yang mendatang. Alhamdulillah tanggal 25 Julai 2010 sempat juga Zaila ke SSM yang terdekat *thanks hubs* untuk mendaftarkan perniagaan Zaila ni.

Dalam 3 nama yang Zaila cadangkan, nama ini juga yang dipilih oleh carian SSM..Herm, macam dah sinonim sangat dengan Zaila kan. So dengan ini, Zaila memperkenalkan sekali lagi Mari Kelih Enterprise kepada kawan-kawan semua. Kami menjual pelbagai pilihan busana muslimah, pakaian lelaki & wanita, aksesori wanita & juga barang kelengkapan kedai. Semoga dengan adanya Mari Kelih Enterprise ini, perniagaan Zaila akan bertambah maju & insya ALLAH satu hari nanti Zaila mampu untuk mengembangkan biz Zaila ke peringkat yang lebih jauh. Doakan ya;)

*Jangan lupa singgah ke Subang Parade pada 31hb ni ya, Zaila ada di IloveBazaar anjuran RYL Design untuk menjual koleksi tudung lycra manik terbaru dari butik Mari Kelih* Singgahlah ya!!!

3 ulasan:

zarin berkata...

congrats!

thezaila berkata...

congratulation babe!!!
i'm sooo happy for you.=)

zailamohamad berkata...

Zarin & Zaila, thanks babe!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^