Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 5 Ogos 2010

Terkena Buatan Orang

Reason tuan belog lama menyepi adalah kerana tuan belog sudah terkena buatan orang. Orang tu pula tak lain tak bukan suaminya sendiri..apa nak jadi dunia sekarangkan?? Suami pon sanggup buat isteri;D

Apa-apa pon, Alhamdulillah di atas rezeki buatan suami ni. Moga bertambah-tambah rezeki kami anak beranak.

Oklah, lain kalilah tuan belog celoteh lagi. Nak duduk diam-diam sebab sakit pinggang yang teramat sangat ni.

19 ulasan:

mrs adam berkata...

laa..tajuk serius!ingatkan kena buatan orang betul2.hehehe.tahniah zaila,wah wah suka la haziq dan husna dapat adik baru

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

oh yer ker? tahniah :)

fabulous.farah berkata...

waw..congrats. alhamdulillah. masin mulut i. hehehe.

Tihara berkata...

Tahniah..bila lak nk jakit ngan oghe nih..

littlehumblelynn berkata...

zaila

wah tahniah!!rumah baru..baby baru..hurray!!

zarin berkata...

alhamdulillah...tahniah ye zaila

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

amin..aminnn zai dah sepasang dah hero ada heroin pun ada ... bertambah ahli keluarga ... take care ;-)

Lady of Leisure berkata...

tahniah zaila.. im so happy for u.. :)

jane_doe3328 berkata...

tahniah zaila! take care

Wan berkata...

wah,bestnyer.. congrats!!! diam2 zaila berisi ek? :P

Nina berkata...

tahniah..

NadiahKhair berkata...

congrats zai!!!
tak terlawan kiteorg.:P

maya amir berkata...

ohhww tahniah..memang betul terkena buatan org..kekekek

eynda berkata...

Tahniah!! Ramai member eynda yg peknen tahun ni :-)

amalina berkata...

Brp bulan dah?

KV berkata...

tahniah beb! Patut ar senyap sunyi.Jaga diri bebaik k.

mrs shaifull berkata...

congrats zaila, alhamdulillah, murah rezeki :)

che'puan Idot berkata...

wah..wah,..wah..
buatan orang konon..
ke sendiri pun ada masuk daun??
heheh
congrates babe..
lah ni i cuak nak bersalin la plakkkk...takutttt

maya amir berkata...

zaila : selamat hari raya:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^