Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Sabtu, 27 November 2010

Koleksi Fridge Magnet Lagi

Happy weekend guys!! Ke mana kamu semua?? As for me mungkin akan menghadiri majlis perkahwinan bff Zaila di Ampang nanti. Will upload pics later ya!! Right now, nak cerita sikit tentang hobi Zaila yang dah lama terbantut. Haritu, my boss ada pergi ke US so inilah buah tangan yang dibawa pulang bagi Zaila;-
dapat baju untuk Haziq & Husna, mug & juga FM
FM dari Las Vegas tuu, Zaila suka!!
yang ni pon suka sangat pasal kaler pinky gituuuu tapi xboleh display kat depan fridge nanti ada tangan yang gatal nak pecahkan
yang ni pula member office yang bagi, pon suka!!!
yang ni bos en suami yang bagi

Waaah, makin lama makin bertambah koleksi FM Zaila..Tak sangka dah bermacam-macam negara, bentuk, tempat & jenis yang Zaila sudah kumpul..Tupon banyak juga yang pecah atau hilang dek kenakalan anak-anak;D
Nampak gaya kena tunggu dah tukar peti ais barulah nanti kalau nak tempek semua FM pon bilalah tu

Nantikan Giveaway di blog Zaila, hadiah FM dari Qatar untuk mereka yang bertuah!!

2 ulasan:

maya amir berkata...

samalaa dgn mak .. fm asek hilang atau pecah digodek si airell..heheh

AyuKirana berkata...

akupn sgt suka FM..tapikan zai,aku ada dpt link, FM yg diletak di fridge bole effect makanan kat dlm peti ais yg by time bole sebabkan cancer..study tu dibuat kat luar negara..nanti aku cari blk email tu n bg kat ko link dia..tu yg skang peti ais aku xde tampal2 dah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^