Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 3 Disember 2010

Siapa Mahu Pergi New Zealand Angkat Tangan

Ok, Siapa yang tak tahu / tak pernah dengar nama Negara New Zealand?? Meh tengok gambar kat bawah ni;-
Nampak macam dekat aje dengan Malaysia kan?? Haaaa, New Zealand ni merupakan sebuah pulau yang terkenal dengan kaum Maori nya. Bestnya kalau dapat pergi New Zealand jalan-jalan kenal tempat orang kan??
Kalau tengok gambar kat bawah ni, lagilah meleleh air liur untuk jalan-jalan ke New Zealand kan??

jernihnya air sungai ni

pada pencinta alam pasti teruja dengan pemandangan kat sini kan

Sekarang ni Air Asia X ada buat promosi tambang ke New Zealand iaitu serendah RM199 sahaja. Mana nak cari harga yang murah macam ni weh, even nak pergi ke Labuan pon harga tiket lagi mahal tahu;D So Zaila nak informlah pada sesiapa yang berminat, boleh booking tix sekarang (booking period adalah bermula dari hari ini sehingga 5hb je so memang nak kena cepat ah) & travel period pula adalah bermula 1 April sehingga 10 November tahun depan (so memang sempatlah kumpul duit banyak-banyak).

Pada yang nak cuba nasib, sila klik kat bawah ni;-
SEKARANG!!!

2 ulasan:

Ernie Khairina berkata...

zaila nak pegi ke? wahh bestnya

~ Ibu ZAAZ ~ berkata...

dah try dah tadi. tak de dah rate promo. dah tinggal yg mahal dah. nyamoah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^