Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 18 Mei 2011

Dutch Lady Milk Election~Mari Jadikan Malaysia Lebih Kuat

pic credit to here




Mesti ramai yang dah tahu kan yang Dutch Lady sekarang ni tengah adakan kempen pilihanraya untuk keluarkan produk perisa yang baru. Ada 4 pilihan semuanya iaitu red bean, moo melon, caramel toffee & sweet corn. Paling best bila setiap perisa ada duta (artis) masing-masing iaitu Ziana Zain untuk red bean, Amber Chia untuk moo melon, Zaquan Adha untuk caramel toffee & Faizal Tahir untuk sweet corn. Tapi janganlah vote berdasarkan artis pilihan korang pula ya!! Ini bukan Anugerah Artis Popular tau;D

Zaila ni bukanlah hantu susu. Bahkan masa mengandung dulu memang kembang tekak bila en suami suruh minum susu. Tapi sejak en suami buatkan minuman dari susu segar Dutch Lady+Coco Jeli tu, barulah boleh telan minum susu;) Kadang-kadang sekotak susu segar Dutch Lady tu boleh tahan 2 hari sahaja. Hermm, lama dah tak beli susu buat stok dalam peti ais ni..


Zaila ni kalau susu segar liatlah sket tapi kalau susu yang ada perisa macam strawberi ke kopi ke, haaa yang ni Zaila boleh telan..tapi nak kena yang sejuk punya baru ada feel nak layan sampai habis;)


Buat korang yang berminat untuk tahu lebih lanjut, haruslah klik like pada page ini

Cepat vote perisa pilihan hati korang untuk membuatkan Malaysia lebih kuat!!!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^