Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Ahad, 18 September 2011

It's My Birthday Today

i'm feeling gemok!!

apa-apa pon..bersyukur dengan nikmat usia yang diberikan oleh Yang Esa & moga dipanjangkan usia lagi untuk menempuhi hari-hari yang mendatang..Insha Allah..

6 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

hepi bestday zaila

sisdee berkata...

happy bday zaila...May Allah bless u..happy always with family :)

Wan berkata...

happy birthday zaila!! semoga apa yg diimpikan menjadi kenyataan.. :)

eynda berkata...

Happy belated birthday...moga impian hidup jadi kenyataan :-)

FaRah Baharom berkata...

Hepi Birthday Zaila. Semoga sentiasa dibawah lindungan Allah swt dan tercapai ape yang dihajati. AMIN

amalina berkata...

Happy Belated Birthday!

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^