Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 14 September 2011

Rindu

Asssalamualaikum semua!!

Rindu nak berblog, banyak gambar raya yang nak dikongsi bersama, banyak cerita raya nak diceritakan & tak lupa juga kenangan mengembara seorang diri balik ke Kelantan untuk urusan keje..Huwaaaa...tapi masa pula tak mengizinkan!!

Korang tunggu tau:P Siapa tunggu, aku sayang korrang;P Nanti aku ajak beraya rumah aku;P

Oklaha, tata!!

2 ulasan:

Joy berkata...

iye..ai tunggu nih ;)

Tihara berkata...

saya tambah jd dua org yang menunggu :)

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^