Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 13 Oktober 2011

Berhias Untuk Suami

*mampoih blog aku jadi blog lucah dah pasni*

Takderlah..malam ni kan malam Jumaat..saje nak menggedix..Hahahaaa

Actually aku nak tolong promotekan untuk kawan aku ni..Sila terjah blog si cantik manis Lilly ni untuk kenen-kenen ngan dia..Sekarang ni hanya teman-teman rapat je yang boleh view album ni..Kalau nak open to public, bahaya noooooo..hehehe so specially for ladies out there, tak salah kalau keluarkan duit untuk berhias untuk suami kan *tapi kalau en suami yang belikan lagi baguuuuuusssss*

Oklah!! selamat menggoda *mode gediks*

5 ulasan:

Tihara berkata...

wohh..luc** nye gambo..hik3

kasihredha berkata...

seksinya mak oii
demi suami takpe

Joy berkata...

see tru gitu...auwww

fiza berkata...

Perghhhhh...meleleh air liur klo somi nengok nih. Klo tiap² mlm dressign mcm nih, mau hari² mauuuuu..hahahahahaha...

maya amir berkata...

utk mu wahai suami:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^