Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 28 Oktober 2011

Honda Show Di Jusco Aeon Bukit Tinggi

Haritu masa first time masuk Universal Traveller, sempatlah singgah sekejap di Honda show yang diorang buat kat lobi Jusco Aeon Bukit Tinggi tu. Ramai juga yang datang melihat model-model kereta Honda hybrid ni. Tapi aku takderlah masuk teliti satu-satu sebab masa tu nak kejar masa nak shopping barang-barang en suami kan..Jom layan gambar yang sempat aku snap haritu..Kalau berminat, bolehlah pergi ke Jusco Bukit Tinggi atau layari saje website Honda=)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ikutkan hati..nak je rembat seploh bijik..tapi apakan daya...tabung ayam tak penuh lagi..hikhikhik:P
Photobucket
Lepas ni, ada apalah lagi kat Jusco Aeon Bukit Tinggi ni

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^