Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 24 Oktober 2011

SuperMak Eh SuperMama!!!


Ni bukan nak cerita pasal Supermak yang kat TV3 tu..ni nak cerita tentang aku yang nak jadi Supermak eh Supermama..hikhikhik..Esok bermulalah tugas aku sebagai supermak..Huhuhu..En suami dah outstation so nak tak nak kenalah survive jaga anak-anak seorang diri..Tapi hanya untuk hari Selasa & Rabu je sebab lepas tu adik bongsu aku akan datang dengan sepupu aku temankan kami anak-beranak..Aku siap ambil cuti lagi hari Khamis ni sebab nak bawa adik aku berjimba-jimba..Kalau tak keluar pon, masih boleh duduk di rumah masak-masak makan-makan *makan lagi*

Owh tak sabar nak tunggu Mat Idi datang..Konpem-konpemlah mak aku kirim extra makanan kan..al maklumlah adik aku tu kuat makan..hauhauhauahauaaaaa:P

Oklah..jangan lupa saksikan drama bersiri Supermak di TV3 (episod last) pada pukul 9 malam ni..Ada si cantik Nasha Aziz dalam tu..Kalau aku cantik macam Nasha kan best *eh tetiba*


1 ulasan:

DaZzlingLilLy berkata...

owh bestnya dapat stok makanan dari kampung..heaven

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^