Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 13 Oktober 2011

Tolong!!!

Teringin nak buat photoshootlah..Nak abadikan gambar kenang-kenangan sementara badan masih gemuk solid molid ni..Sementara anak masih 3 lagi ni..Sementara muka masih belum ada banyak kedutan lagi..Nak cari yang murah-murah sajaaa..Kalau boleh biarlah below RM100.. *gila kedekut* ada tak?? Kalau ada, silalah rekemen-rekemen ya kawan-kawan;-)

2 ulasan:

Joy berkata...

tak sure lak below 100..sbb kalu photo studio..range 180++

Tihara berkata...

owh..ingatka tlg ape td..kalo photog utk wedding penah jumpe paling murah 1800..mybe sbb transportation jauh kut..maybe kalo zaila cari yg dekat2..leh dpt murah lg kot :)

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^