Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 12 Oktober 2011

Wordless Wednesday : Buffered Earning Bulan Ni

Photobucket

kalau traffik ramai kan best..apa-apa pon thanks Nuffnang!!

4 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

banyak doh tu, buleh share ni :)

maya amir berkata...

BE oh BE..datanglaa kat blog aku plak *mcmlaa akunye blog rajin update*..heheheh

Ermayum berkata...

salam :) ermayum pays a visit

Tihara berkata...

biar sampai jem trafik tu..mesti masyukk kan..hehe :)

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^