Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 4 November 2011

Selamat Ulangtahun Sayang


Alhamdulillah..hari ni officially genaplah 6 tahun perkahwinan aku & en suami..Kalau ikutkan kalendar Islam, dah lama dah genap 6 tahun sebab kami kawen pada raya ke 2 Aidilfitri 2005 yang lepas..Sekejapan je masa berlalu..Betapa bersyukurnya aku kerana ditemukan jodoh dengan en suami..Walaupun si dia tak romantik, tak pandai meluahkan kata-kata cinta, tak pandai buat surprise candle light dinner ke apa kat aku..tapi it's ok..dah faham dah:P

Aku suka gambar kat atas ni..pic credit to bing!! Comelkan?? Papa & mama celebrate candle light dinner while kids nyorok-nyorok bawah meja..so sweet..Amirul Haziq, Nur Ameera Husna & Ashraf Hariz..Tahun depan tambah sorang lagi:P

Terima kasih Allah..Semoga perkahwinan yang dibina ini akan bahagia berkekalan sampailah ke akhir hayat kami..

6 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

kek anniversary demo ko tu? comey nyo kek...

hepi anniversary to both of u, semoga dpt tmbh anak lg thn depe hehe

maya amir berkata...

happy 6th ann dear:) dh 2 org dah same ann date ngan aku:)

Tihara berkata...

yang penting kekal bahagia hingga ke alam abadi..happy annivesary :)

suterazen berkata...

Selamat menyambut Anniversary ke 6. Moga jodoh kalian berpanjangan, bahagia hingga akhir hayat. Aminnnn.

Joy berkata...

Happy Anniversary! semoga bahagia ke alam syurga. Amin

zailamohamad berkata...

yatie, buke eh..hasil carian di internet je tu..mano nak tempah kek segala eh...

Maya, thanks..yolah, kawen sama tarikh khan:P

Tihara, thanks..doakan kami ya..

suterazen, ma kasih..

Joy, aminnnnnn..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^