Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 2 Januari 2012

Ombak Rindu

Haritu masa balik kampung aku sempatlah ke Pantai Irama Bachok..hajat di hati ni nak melihat ombak..Maklumlah sekarang ni musim tengkujuh, konpem ombak besar sedang melanda pantai..Memang kuat ombak rindu masa ni..layankan gambar aje..Owh, malam tu terus masuk dalam berita TV3 yang fenomena air pasang & hakisan di Pantai Cahaya Bulan (PCB), Pantai Irama & Pantai Telok Lipat di Dungun..Mesti pada sesiapa yang tinggal area tepi pantai ni tak lena tidur..Apa-apa pon, moga semuanya selamat..
Sambil tu boleh layan lagu soundtrack Ombak Rindu juga..feeling gituuu!!

1 ulasan:

kasihredha berkata...

ombak rindu melanda

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^