Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 17 Februari 2012

Bersama Ringankan Beban Yang Ditanggung


Assalamu'alaikum,

Aku ingin menyeru kawan-kawan di luar sana agar tampil memberikan bantuan agar sama-sama kita dapat meringankan beban yang ditanggung oleh ibu bapa An-nur..Sebagai seorang ibu, aku juga dapat rasakan apa yang telah dilalui oleh Pn.Raja Rohaisham (malah mungkin aku tidak setabah beliau) so atas dasar kasih sayang seorang ibu kepada anak, marilah kita memberikan sedikit (mana yang termampu) sumbangan untuk menampung perbelanjaan perubatan adik An-nur di Beijing sana. Sama-sama kita berdoa agar Allah sembuhkan penyakit adik An-nur & agar adik An-nur dapat menjalani kehidupan seperti kanak-kanak yang lain.

Info lebih lanjut bolehlah ke blog ini (Tabung Harapan Annisa & An-nur)

Nota kaki : Insaf bila terbaca kisah adik Annisa & Annur ni..moga Allah berikan kekuatan kepada ibubapa An-nur & semoga roh arwah adik Annisa ditempatkan di syurga bersama golongan para Rasul & orang-orang yang beriman..Amin..

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^