Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 14 Februari 2012

SOGO Mega HOT Deals


sumber dari sini

Date : 13 - 26 Februari 2012

Sape yang berminat bolehlah pergi..Aku?? Kalau dapat bonus best juga pergi *laaariikkkssss*

2 ulasan:

DaZzlingLilLy berkata...

hadoi dugaan duk kl ni mmg berat...hehe..padahal napsu shopping tu mmg sentiasa ada ja dimana pun kita tinggal

zailamohamad berkata...

Lilly,

mana-mana pon ada je dugaannya..dugaan shopping online pon bahaya juga:P

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^