Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Jumaat, 16 Mac 2012

Happy 1st Birthday to Ashraf Hariz


pi googled


Alhamdulillah..genap setahun sudah putera kedua kami; Ashraf Hariz Bin Hamdan..Sorry takde pic birthday boy yang makin melasak tu..Malam semalam terjun katil tapi nasib baik ada tilam kat bawah so takderlah melekat benjol ke apa..Haisy..bilalah kamu nak berjalan ni??


Apa-apa pon semoga Ashraf membesar dengan sihat & jadi anak yang soleh:) *Insya Allah*

5 ulasan:

mummY daniSha berkata...

epi besday cute boy!semoga jadik anak yg soleh =)

Nurhayati berkata...

happy birthday Ashraf!!

SharHanah® berkata...

Happy birthday !

SharHanah® berkata...

Happy birthday! Ank sy si hariz pon lom leh jln. Ank ke3 ni lmbt sikit kot

zailamohamad berkata...

mummy danisha,

thanks for the dua;)

yatie,

thanks!!

SharHanah,

thanks for the wish..iya kot teori tu..hehehe

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^