Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 25 September 2012

Jom Beli Sejadah


Assalamu'alaikum,

Laluan untuk iklan barangan dari kedai aku jap:P (MKS Gudang Serbanika Online)

Pada sesiapa yang ingin mendapatkan sejadah untuk kegunaan sendiri / didermakan ke surau-surau / asrama sekolah. Boleh dapatkannya sekarang pada harga :

RM18/pc (saiz standard)
Kos pos : RM7 (Semenanjung Malaysia) & RM15 (Sabah & Sarawak)

Untuk pembelian borong, minimum order adalah 10 helai.

Jangan lupa dapatkannya dengan cara :

Email : zailamohamad@yahoo.com (Tajuk : SEJADAH)
Phone No : 012-3228651 (sms/whatsapp/viber)

Dapatkan pelbagai makanan sunnah di MKS Gedung Serbanika Online 
Dapatkan pelbagai buku agama & motivasi di MKS Kedai Buku Online
Dapatkan produk kecantikan AS Beauty di sini
Dapatkan pelbagai barangan untuk majlis harijadi di MKS Party Solutions

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^