Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 2 April 2014

Selamat Pengantin Baru Buat MokraAssalamualaikum,

Maaf lama menyepi. Seminggu cuti sekolah aku berada di kampong bercuti bersama anak-anak. Memang best! Kenangan yang tak akan dilupakan. Alhamdulillah minggu itu juga adik ipar aku sudah selamat menjadi isteri seseorang yang bernama Rostam :)

Bila balik Shah Alam, notebook pula rosak sampai tak boleh ON langsung. Dugaan lagi. Tapi Alhamdulillah walaupun di sebalik kelemahan diri tak boleh nak bersiaran melalui notebook tapi aku masih boleh update status melalui telefon lagi. Kena banyakkan bersabarlah sehingga hujung minggu ini baru boleh beli notebook baru.

Oleh itu, terimalah sekeping gambar sahaja dulu. Nanti bila dah setel semua baru boleh masukkan gambar banyak-banyak:)

Tata!

Salam kasih saying buat semua

Tiada ulasan:

Iklan Dibawakan Oleh Nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^