Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Khamis, 13 Mei 2010

Kuiz Bersama Zaila

Soalannya senang sahaja;-
"Cuba perhatikan apa yang tak kena pada gambar di atas??"
Setiap orang boleh meneka seberapa banyak jawapan yang terlintas di fikiran mereka & of courselah siapa yang dapat jawab dengan tepat or almost tepat akan diberikan hadiah;)
So start guessing now. Contest will end 12 midnight malam ni..Esok Zaila umumkan siapa pemenang yang bertuah tu;))

Btw, Zaila ada pengalaman untuk dikongsi bersama. Ianya berkisah tentang wall covering yang kat atas tuler tapi right now, focus on quiz first..till then, good luck^,^

14 ulasan:

NadiahKhair berkata...

Bunga die terbalik.
yg belah kiri, bunga ke atas.
Yg belah kanan, bunga die ke bawah.

Xpeee..prektis make perfect.

fabulous.farah berkata...

wpaper terbalik kah???

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

mcm makeover dinding jer nieh .. sebelah tutup lampu ..sebelah lg psg lampu yer ker?? heh..heh.. sure cantik umh baru zai nieh ';-)

honeylanz berkata...

corak bunga nye tak tercantum habis??

oYa berkata...

camne nak teka ni...

1)satu corak menurun..satu corak menaik.

2) satu kecik..satu besor corak tu.

adoi...nantilah fikir balik hehee

tak faham lg ni hehee

sisdee berkata...

ada mark bentuk square ke kat gambar tu...

or...

satu gambr kelam satu gambar terang (jelas) heheheh..tu jek agak2 ni :p

mrs shaifull berkata...

apa yg x kenanya zaila, akak rasa ok je, bunga tu ke x sama saiz, ke sbb ada plug kat situ? :)

mrs adam berkata...

dah tgk gambar ni dari pagi tadi,nak teka tapi tak tahu nak wat ayat macam mana.rasanya tu kat dinding rumah baru zaila.tapi dinding sebelah kiri tu ke dalam sikit.

Lady of Leisure berkata...

apa yang tak kena ye... adalah suis atau adakah bunga hehehe...

anin berkata...

saya agak.. ianya terbalik
yg belah kanan dn kiri berbeza..

Tihara berkata...

corak bunga nya terbalik..yang kat belakang tu lidah nye menghala ke atas..yang kat depan ada suis tu, lidah bunga menghala ke bawah..eh betul ke..hikhik

N A N I E berkata...

Zaila? eh biar betul dia pasang gitu? terbalik kan? tajam tuh ke atas..:( arghhhhh..

kasih aienur berkata...

mokla..aku rasa wallpaper tue terbalik.yg blkg bunga ke atas,yg dpn bunga ke bawah...

mrs adam berkata...

award untuk zaila

http://fieda0102.blogspot.com/2010/05/sunshine-award

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^