Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 10 Julai 2012

Ole-Ole Dari Vietnam

Assalamu'alaikum,

Asyik terlupa je nak kongsikan beberapa barang yang aku beli di Vietnam haritu..Shopping di Vietnam memang heaven! Segala macam benda ada di sana..Meh tengok apa yang aku beli haritu;-


pasu hiasan ni actually diperbuat dari tempurung & kulit telur..silalah percaya..memang kalau jatuh tak akan pecah! tapi haritu sumbing juga dikerjakan Ashraf..


pinggan hiasan..alang-alang dah ada koleksi dari Uzbekistan, mari kita teruskan..eh! macam mak-mak datinlah fulak bunyinya kan..kalau masuk majalah mesti tajuk "Datin Zaila suka mengumpul pinggan hiasan dari negara yang dilawatinya" cewah! sila fengsan ya:P


baju raya Husna dah settle dah! aku beli 2 pasang sekali beli..tak kisahlah tak matching dengan mama pon sebab famili aku mana pernah buat baju raya sepapan kain pon..tapi puas hati sebab manik penuh uolsssss..gelemer mak ngan anak:)


aku belikan juga baju budak Vietnam untuk Husna, kain dia lembut gitu..Husna suka je pakai baju ni


beli kopi untuk en suami..Aku beli di kedai Hajah Basiroh tu..dekat peket ada tertampal simbol halal tau..


siap dapat penapis kopi ni lagi..pastu orang kedai tu ajarlah cara-cara nak bancuh kopi Vietnam tu


Tapi kan..kalau kita buat sendiri konpem tak best tau...haisyyyyy..nak kena g sana lagi rasa ni

Oklah, actually banyak lagi aku beli baju untuk Husna tu, sampaikan Haziq merajuk cakap aku sayangkan HUsna je..haha dah nak buat macamana, kat situ banyak barang orang pompuan je nak..baju orang laki tak banyak pilihan..

Tak sabar nak pergi lagi! bye!

5 ulasan:

kasihredha berkata...

comey2

Lily@MamaZaraZareef berkata...

beshnye shopping sakan..mahal tak kos nak gi vietnam ni ek..

mummY daniSha berkata...

cantekla kak baju husna tu..pinky hehee...eh husna sebaya ngan danisha eh?

DaZzlingLilLy berkata...

aku beli lacquer jewellery box and suka sesangat..hehe..

rynna berkata...

salam.. nak tny yg package tour 2..brp harga? tgh berkira2 budget for next year... maklum ler br 1st time nk pegi..hee hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^