Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 5 Mei 2009

Night Life at Phuket

Sambung cerita Phuket lagi..first night we ate in the hotel only & there are Halal food served there..after that, went to jalan2 cuci mata coz as being informed by our tourist gurl that in Patong they are very famous with "Bangla Road"..the place where u can find almost everything weird that u never thought u will saw it;0 just kidding..here u can see many ladyboy (pondan ko) & the place filled with loud music, neon lights & so happening!! Along the road there are many bars & pubs, and guess what there are also "chicken farm & duck farm"=) just name it and they will serve you from tip to toe..arghhh..yakkssss!!! Memanglah syurga bagi mereka yang xingat kat tuhan..no wonderlah Patong Beach is one of the places in Phuket yang teruk kn Tsunami..now, i know why..
Oklah guys, just layan gambar2 yang aku dapat tangkap waktu malam kat sana..actually got lots of it tapi xnaklah letak semua coz takut korang naik bosan asyik tengok muka aku jek;p

After having dinner, sesi bergambar kat lobi hotel

K.Sahra, Kemar, me & Kat

Ni depan hotel

Nampak x all those ladyboys kat belakang tu??jangan tengok mat salleh yang hensem ni;)
this club called Mama San located in front of our hotel, special for those who r interested into ladyboy..hermm..harus tabur duit dulu kalo nak bergambar ngan diorang ni..xkuaser aku!!

This one is the famous bars in Patong Beach called Tiger Club..huhuhu..haruslah banyak rimau2 tengah buat tarian di atas meja sambil memegang batang paip yang ada..huhuhu..geli aku nengok;)

This is Bangla Road

-Tuan tanah-

Me & Hubby in front of Hard Rock Hotel Phuket

Actually Hard Rock ni baru jer siap tahun ni so xhappening sangat

This one is the road in remembering the T-sunami..

Hubby bergambar dengan salah sorang polis kat Bangla Road, muka macam pak arab gitu

in front of Tsunami road

This is the gay club, actually u can see them wearing only underwear dancing to attract customer..this club located in front of our hotel too..geli bila tengok laki2 mat salleh dok berpelukan tanpa rasa segan silu ngan lelaki thai..

This is where we stayed, the Royal Paradise Hotel, Patong

In front of hotel

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^