Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 29 November 2010

Make Up Organizer

*Entry ini ditaja oleh Mari Kelih Store*

Zaila pasti setiap kaum wanita pasti sukakan make-up kan?? Tapi kalau ada banyak barang make up tapi bersepah-sepah di atas meja make up pon tak best juga kan?? Sekarang ini Mari Kelih Store ingin memperkenalkan pelbagai jenis make up holder yang sesuai buat para wanita di luar sana;-

1) Make Up Holder Kod No. MH-001
- Didatangkan di dalam kotak berukuran 95mm x 95mm x 65mm
- Berwarna putih & diperbuat daripada plastik
- Produk of Taiwan
- Harga : RM25 (termasuk kos pos)

ni actual kotak dia

pandangan atas kotak

inilah rupanya *macam bunga kan*
ada 6 ruang untuk meletakkan lipstik/maskara/lip gloss
ada 6 ruang untuk meletakkan eye liner, eye brush & benda-benda yang kecil-kecil

contoh penggunaan *sorry takde eye liner*

2) Make Up Holder Kod Item MH-002
- Saiz kotak adalah 185mm x 100mm x 73mm
- Mempunyai 8 ruang kecil & 1 ruang besar
- Harga : RM30 (termasuk kos pos)

gambar di luar kotak

pandangan hadapan

pandangan atas

contoh penggunaan

Lumrah bagi kaum wanita tak suka bila melihat barangan make up bertaburan di atas meja kan?? So ini adalah cara terbaik untuk menyusun barangan make up kita agar sentiasa kelihatan kemas kan? *barulah suami bertambah sayang nanti*

Selain itu, Mari Kelih Store ada juga menjual;-

3) Make Up Holder with 24 Space Holder *sesuai untuk mereka yang mempunyai banyak lipstik mahupon lip gloss*
-Item No MH-003 (harga adalah RM35 (termask kos pos)

4) Make Up Holder with 24 Space Lipstik Holder With 3 Compartment Box
sedikit gambaran *bahagian lipstik adalah di atas manakala bahagian bawah ada 3 space yang boleh diisi dengan kapas mahupon tisu muka
- bahagian atas & bawah (3 compartment space) adalah tidak bersambung so korang boleh letak/susun ikot suka hati korang
- Item No MH-004 (harga adalah RM45 termasuk kos pos)

gambar di luar kotak

pandangan atas


Gambar Item MH-003 ~ hanya ambil bahagian atas MH-004 iaitu mempunyai 24 lubang untuk lipstik holder

Bagi mereka yang berminat, bolehlah email kepada zailamohamad@yahoo.com

2 ulasan:

Tihara berkata...

comel..kemas jer..

Nurul berkata...

nk tengok yg MH003 & MH004

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^