Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Rabu, 6 April 2011

Wordless Wednesday

budak yang suka berjaga malam

6 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

alahai comelnya..nak kekoh je pp tu..

Ami berkata...

dah chubby ashraf,ee rindu pulok baby time suke tido nie.

kasihredha berkata...

ala la comeyyynya
geram nak cium..
suka bau baby :)

jelita78 berkata...

hmm.. ni jaga malam, tido siang..
tak dapek nak nolong daaaa..

nak marah pon, tgk pipi montel comel tu, sejukkkk hati.. hehe..
sabar laa yer, mommy!

littlehumblelynn berkata...

baby mmg macam tuh kan..agaknya umur dia 4-5 bulan baru kurang sikit berjaga tuh..xper kasi mama cpt slim down!!hehehe

zailamohamad berkata...

elissmie, hoalah pipi naik doh tu..hehehe

Ami, letih tau bila baby jaga malam ni..huhuhuhu..

Kak Kasih, datanglah sini cium Ashraf ni;)

jelita78, thanks!! memang penat tapi adatlah kan

Lynn, harap2nya cepatlah slim;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^