Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Isnin, 17 Oktober 2011

Korang Puashati Tak Ending Cerita Tahajjud Cinta Tu?


geram dengan ending cerita ni..Korang tengok / follow tak?? Isy, napelah Ustaz Sauki tak kena rejam juga..Haisy...memang dalam novel ending macam ni ke eh??

Tak puas hati ni !!>___

3 ulasan:

DaZzlingLilLy berkata...

tak puas hati..rasa cam: hah...apa..? *sambil ternganga*

kasihredha berkata...

tak tengok..
tengok sesekali je

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

geram lak tgk ending tergantung gitu jer .. ramai x puas hati kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^