Jumlah Pengunjung Setakat Ini

Selasa, 1 November 2011

Pemenangnyaaaa adalah!!!

Seperti yang dijanjikan...hanya pengomen pertama je yang dapat..hehehe..Aku saja tak publishkan awal-awal sebab nak kasik surprise kan..

Apa-apa pon, thanks uols yang masuk baca blog aku..Lepas ni jangan segan silu lagi nak tinggalkan komen..cuma aku nak mintak mahap banyak-banyak sebab aku tak boleh nak berkunjung balas..Maklumler, tengahari sibuk dengan kerja, malam sibuk kerja juga tapi kerja ngan anak-anak:P

Thanks ya korang..Insha Allah, kalau aku ada benda yang menarik lagi aku buat giveaway lagi..Buat aNaYaNa..tahniah...pahni drop by alamat deh..buleh Kak Ila poh selaluh:P

5 ulasan:

Tihara berkata...

alamal ktgalan ktapi kali ni..hoho

Joy berkata...

tahniah kt pemenang ;)

aNaYaNa berkata...

hehe baru publish eyh yana ngulu agi emel ko kak ila..kikiki..

Roziana Binti Razali
Lot 4,
Kampung Bukit,
Lorong Haji Kadir,
16250 Wakaf Bharu,
Kelantan.

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

bestnya :p jelez :p

zailamohamad berkata...

Tihara, takpe..lenkali leh join;)

Joy, insya allah da rezeki zaila buat GA lagi

aNaYaNa, haa tahniah!!

elissmie, takyah jelez-jelez..nanti aku buat lagi:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About this blog

Segala isi kandungan di dalam blog ini adalah luahan hati tuan empunya blog sahaja, tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup mahupun yang sudah tiada di muka bumi ini..Bahasa yang digunakan adalah sedikit rojak kerana tuan empunya blog hanya mampu mendapat Credit 4 untuk Bahasa Melayu & Credit 3 untuk Bahasa Inggeris pada SPM tahun 1999. Jadi, bimbingan ibubapa adalah diperlukan bagi menafsirkan bahasa rojak yang digunakan;)

Segala bahan, gambar & segala kandungan blog ini adalah kepunyaan peribadi tuan empunya blog (melainkan dinyatakan sumbernya) untuk tatapan generasi akan datang tuan empunya blog nanti. Setiap bahan, gambar & segala kandungan yang ingin diguna pakai, haruslah memberi kredit kepada Zailabinimdae's blog atau diletakkan link blog ini.

Di bawah AKTA 588, AKTA Komunikasi & Multimedia 1998, seseorang individu boleh didakwa sekiranya anda berniat untuk menganiaya, mengugut atau mengganggu mana-mana orang atau mana-mana nombor atau alamat elektronik. Jadi, hormatilah coretan rasa tuan empunya blog agar kita semua dirahmati & berada di bawah lindungan ALLAH selalu^_^